29 Eylül 2016 Perşembe

Eylül Biterken...

Merhaba Sevgili Takipçilerimiz,
 
Sonbaharı yaşarkan kitapkurtları ne yapar...tabiki yeni kitaplara doğru yelken açıldı bile, kısaca bir değerlendirme yapmak istiyoruz. Öncelikle bloğumuza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Eylül ayını kapatıyoruz, peki o zaman şöyle bir göz atalım yaptıklarımıza diyoruz. Bayram tatili dolayısı ile Eylül ayının çok çabuk bittiği hissiyatındayız, fakat güzel olan, bol tatilli, bol neşeli bir ayın sonlanıyor olması... Tatillerin de etkisi ile bol okumalı bir ay oldu ve bu oldukça memnuniyet verici.
 
Bloğumuzun ikinci ayında okurlarımız ile pek çok kitap paylaşabilmenin mutluluğu içindeyiz. Özetle bu ay,  Fi, TED Gibi Konuş, Doppler, Yabancı, Satranç, Uçurtma Avcısı, Kuyucaklı Yusuf, Bir Psikiyatristin Gizli Defteri, İstanbul Hatırası, Herşey Seninle Başlar, Muhtelif Evhamlar Kitabı, Senden Önce Ben, The School Of Mandıra Filozofu isimli kitapları elimize aldık, değerlendirdik ve yorumlarımızı paylaşabildik.
 
Sizlerden de okuduğunuz kitaplar için görüşlerinizi bizimle paylaşmanızı böylece ulaşabileceğimiz kitleyi daha da büyütmeyi hedefliyoruz. İlginiz için şimdiden teşekkürler.
 
Dolu dolu bir Ekim ayında birlikteliğimizin devamını diliyoruz.


 
 
 
 
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Başarı ile gönderildi. Teşekkür ederiz.