18 Ekim 2016 Salı

Türk Seri Katiller

Merhaba sevgili okuyucular,
 
Polisiye ve gerilim sevenler için harika bir kitapla karşı karşıyayız, D&R' da haftasonu gezerken karşıma çıkan bu kitap karanlık ve karmaşık kapağı  nedeni ile dikkatimi çekti, önce anlamlandıramadım, sonra başlıkla bütünleşti. Merak içinde elimde okunmayı bekleyen tüm kitapların önüne geçti, hızlıca okudum ve şimdi de paylaşıyorum.
 
Kitapta ne anlatılıyor derseniz, kitap başlığı aslında bunu ifade ediyor. Türk Seri Katilleri Türkiye' de seri katil var mı, varsa kimler, kimler seri katil olarak adlandırılır, seri katillerin ortak özellikleri neler, kendi yazıları ile ifadeleri, neden suç işlediklerine dair psikologların görüşleri, çocuklukları ve kurbanlarına yaşattıkları tüyler ürperten hikayeler, yıktıkları yuvalar, acı ve kaygı içindeki hayatları anlatıyor. Kitabın içinde her detay var.
 
İşlenen cinayetler ayrıntılı şekilde anlatıldığı için, örneğin; katilin adımlarını arkasında hisseder hissetmez gibi...,  okurken eğerki ben çok etkilenirim derseniz, gündüz saatlerinde okumanızı tavsiye ederim.
 
200 sayfa kitap, Profil Yayıncılık' tan çıkmış. Tüm polisiye ve gerilim sevenler ilgi ile okuyacaklardır.
 
Daha az ölüm haberleri alacağımız, daha çok mutluluk dolu günler dilerim.
 
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Başarı ile gönderildi. Teşekkür ederiz.