31 Ekim 2016 Pazartesi

Hoşgeldin Kasım

Merhaba sevgili kitap dostları,
 
Ekim ayı geride kaldı, çok yoğun çalışmalarımız ve günlük koşturmalarımız nedeni ile çok çabuk geçtiğini düşünüyoruz. Ancak okuma performansımızdan memnunum. Ekim ayında 7 farklı kitabı okuduk, inceledik, kitaplar hakkında düşüncelerimizi paylaşabildik. Umarız bu kitapları okumak isteyenlere bir ışık tutabilmişiz ve fikir sahibi yapabilmişizdir.
 
Kasım ayında neler yapacağız?..
 
Kasım ayında da okuma etkinliğimiz devam ediyor olacak. Neler ele alınacak bir listemiz var tabi ama hemen şimdi paylaşmayacağız sürpriz olsun istiyoruz.
 
Bu arada Kasım ayında birlikte okuyalım etkinliğimiz olacak, İstanbul' da  ve  Kocaeli-Gebze' de olacak etkinliğimiz için katılmak isterseniz iletişim köşemizden ya da yorumlar kısmından talebinizi bize ulaştırabilirsiniz, detay program hakkında bilgi paylaşabiliriz.
 
Kasım ayında birlikte okuyacağımız kitabımız Filiz Aygündüz'den Prens Prensesi Sevmedi isimli eser. Kitapta kadın-erkek ilişkileri ele alınıyor ve sürükleyici şekilde konu işleniyor. Bakalım neler düşüneceğiz "birlikte" okurken...
 
Tüm kitapseverlerle okumanın keyfine vardığımız, elimize bolca kitap alabileceğimiz bolca vakitlerimizin olacağı keyifli bir ay diliyoruz.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Başarı ile gönderildi. Teşekkür ederiz.