18 Aralık 2016 Pazar

Yeni Yıl - Yeni Umutlar


Bir Aralık ayına daha girdik. Yeni yılla birlikte, yeni umutlar, yeni heyecanlar da kapıda. Her sene Aralık ayında süslenen evler, işyerleri ve sokaklar, neşe aşılıyor sanki tüm insanlara. Durgun geçen Kasım ayından sonra enerji inanılmaz ölçüde sahaya iniyor da diyebiliriz Aralık' ta. Evrenin çekiciliğini unutmadan, mesajlarımızı hep olumlu vermeye devam etmeliyiz değil mi?

Gelelim mesajlarımıza o halde, biz de Kitap Paneli olarak;

Tüm kitap dostlarına yeni yılla birlikte, önce sağlık diliyoruz. Sağlıkla nefes alınan her yeni günde  insanoğluna gelişim ve değişim çok yakışıyor. Bu değişim yolculuğunda, insanlık çıtasının yükseltilmesi için de kitaplara çok ihtiyaç duyduğumuz aşikar. Kitaplarımız, sessiz ama doyurucu, sessiz ama sahici, sessiz ama  çok sesli arkadaşlarımız. Bu sebeple tüm kitapseverlere, kitaplara çokça zaman ayırabilecekleri bir yeni yıl diliyoruz. Keyif ve mutluluk içinde seçtiğiniz kitaplarda kaybolun, yeni kitapdostları ile arkadaşlıklar edinin, bol bol paylaşın:)


Yeni yılda da bu yıl olduğu gibi  hep kitapla kalın. Bir de hedef verelim mi kendimize şöyle en sevimlisinden... Öyleyse; 2017' de  2016' da olduğundan daha fazla kitap okumaya ne dersiniz?...Kendimize bir okuma listesi hazırlayalım o halde, eğer isterseniz bizimle de listenizi paylaşabilirsiniz.

Yeni yılda  tüm sevdiklerinize hediye arayışı içinde olanlar da varsa, unutmadan "kitap en güzel hediye" diyerek yazımızı sonlandıralım.

Kitapla ve sevgiyle kalın.




 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Başarı ile gönderildi. Teşekkür ederiz.