25 Ocak 2017 Çarşamba

Hayatını Değiştir

Yıllarca aynı sektörde çalışıyorsunuz, bu çalışmalarınız sırasında ilgi duyduğunuz alanda da kendinizi geliştiriyorsunuz. Artık gölgede kalan bu ilgi alanınız gün yüzüne kavuşmak istiyor. İşte bu kitapta uzun süre aynı sektörde çalışıp, önemli bir karar alıp ardından içinden geldiği ve gönlünün istediği şekilde hayatını yönlendiren, daha fazla ilgi duyduğu, sevdiği bir işe yelken açan, bir beyaz yakalının hayatına yön vermek isteyenlere tavsiyeleri anlatılıyor.

Nasıl karar verilir, sevdiğiniz bir işi nasıl yapabilirsiniz, aldığınız kararlar sonrasında karşılaşacağınız zorluklar, dengede tutmanız gereken aile hayatı, yakaladığınız huzur belki huzursuzluk, korkularınız, ihtiyacınız olan risk alabilme gücü belki de almamadaki doğruluk, hepsinden bahsedilmiş kitapta.
 
Mert Çuhadaroğlu aslında kendisini anlatıyor, kendi yaşadıklarının ışığında yol arayanlara bir fener olma amacı ile, kişisel gelişime merak duyuyorsanız, koçluk mentörlük gibi kavramlar hakkında bilgi almak istiyorsanız, denemek istiyorsanız, deneyenin gölgesinde siz de öğrenebilirsiniz, samimi bir dille yazılmış hissi uyandırdı. İçerisindeki her bölümde yer alan anlatıları, hikayeleri, duyguları keyifle okuyacağınızı umuyorum.
 
 
Bazen ikinci bir şansım olsaydı ne yapardım diye düşünürsünüz, bu durumda ne yapmamanız gerektiğine dair ipuçları bu kitapta aslında. Yeni yaşam kurmak isteyenler, herşeyden önemlisi farklı deneyimleri tatmak, herzamankinden farklı ve heyecanlı yolculuklara çıkmak isteyenler için güzel bir kitap. Ben yaptım siz de yaparsınız duygusu ile anlatılmak yerine karşılaşılan zorluklardan da, kaygılardan da açıklıkla bahsedilmiş. Hayatın farklı yollarında ilerlerken herşeyin tozpembe olmadığının da altı çizilmiş.
 
Hayatına yaşam koçu olarak devam eden yazarın başka kitapları da var. Elimizde bulunan bu kitap kapak tasarımı ile de oldukça şık. Deneyimlere ilgili duyuyorsanız, yapılmışları öğrenmek istiyorsanız, soru işaretleriniz varsa, çözümlemek istediğiniz yaşam koçluğu ve cesarete ilişkin bu kitabı severek okuyabilirsiniz.
 
Kitap dolu günler diliyorum.
 

 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Başarı ile gönderildi. Teşekkür ederiz.